ZC4 Handleiding

ZC4 is een programma waarmee u een compleet electronisch patiëntendossier kunt bijhouden op basis van de homeopatische ziekteclassificatie. Het programma is eenvoudig in gebruik en biedt uitgebreide mogelijkheden om symptomen te clasificeren, dossier bij te houden, en afspraken bij te houden met cliënten, waarbij gebruik kan worden gemaakt van SMS diensten en integratie mogelijk is met Agenda's van bijvoorbeeld Office365. Daarbij beschikt het programma over mogelijkheden om voorschriften te delen met uw patiënten en nota's te versturen.

Naast al deze mogelijkheden zijn er bekende repertoria en Materia Medica beschikbaar voor ZC4, onder andere het Complete Repertory van Roger van Zandvoort en de Materia Medica van Boericke en Phatak van Frans Vermeulen. Op basis daarvan kan verdere analyse en differentiatie naar middelen worden gedaan.

Dit alles geïntegreerd rondom het afnemen van de anamnese met de patiënt. Kortom eem compleet pakket voor uw patiëntenregistratie.

Internet

Je kunt deze handleiding ook gebruiken via het internet met browser.

Installatie
Beginnen met ZC4
ZC4 leren kennen
ZC4 aanpassen tijdens gebruik

Instellingen voor ZC4

Navigeren in het ZC4 programma

Navigeren bij de hulpschermen

Hulpschermen navigeren kun je met de knoppen hiernaast doen:

KnopOmschrijving

Als je op deze knop klikt, dan kom je bij het beginscherm terecht van deze hulpschermen.

Klik je op deze knop, dan ga je één hulpscherm terug.

Klik je op deze knop, dan ga je een hulpscherm vooruit, d.w.z. terug naar een hulpscherm waarvan dat je eerder hebt verlaten met de knop hierboven.